Блейк Лайвли създаде специална серия безалкохолни напитки

Звездата от "Клюкарката" признава, че никога не е разбирала защо цялата любов отива при алкохола.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2021

Блейк Лайвли смята, че алкохолът не е задължителен, ако искаме да се забавляваме.

34-годишната актриса обяви пускането на собствена линия безалкохолни пенливи напитки. Върху нискокалоричните газирани смесители самата тя работи три години и затова се гордее да сподели съставките им: истински сок, естествени аромати, без никакви оцветители, подсладители, ГМО или глутен.

"Не пия. Знам, че е странно, защото имам съпруг, който прави джин. През последните години смесвахме доста коктейли и тогава ми стана ясно, че тези напитки заслужават точно толкова любов, колкото алкохола", споделя тя в официално изявление. "Щастливи сме от създаването на Betty Buzz и сме толкова развълнувани, че хората най-накрая ще ги опитат."

Напитките се предлагат в пет вкуса - тоник, пенлив грейпфрут, сода, пенлив лайм и джинджифилова бира, като всяка бутилка се използва за точно два коктейла.

Новият бизнес старт е важен за Лайвли и по друга причина - линията почита историята на семейството ѝ. "Името на баща ми беше Ърнест Браун младши, но той беше известен като Ърни Лайвли. Отказа от фамилията си, когато се ожени за майка ми и всеки успех носеше име, което не е негово", така че при изграждането на компанията тя се спира на името Бети, както са се казвали майка му и сестра му.

Betty Buzz се предлага онлайн и в избрани магазини на територията на САЩ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA