Спечелете страхотни награди от "Семейство Адамс 2"

Започваме #GRAZIAFFФилмовМесец с най-вълнуващите заглавия от световния боксофис и куп чудесни подаръци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 октомври 2021

GRAZIA и Форум Филм България обединяват сили за цял месец, пълен със страхотни награди!

Точно така, месец, в който всеки един ден ви дава шанс да спечелите оригинален подарък от най-горещите филмови заглавия. Последвайте ни в Instagram, очакват ви мноооого изненади.

57

В "Семейство Адамс 2" Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях.

За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

В края на миналата година България получи уникалната възможност да бъде една от само шест избрани държави, които се включиха в световния конкурс за озвучаване на герой в продължението на анимационния хит от 2019 г. Българинът, който спечели правото да запише гласа си в историята, като стане част от „Семейство Адамс 2" и незабравимата вселена на попкултурния феномен, е Митко Петров – Матео.

Без значение дали вече сте успели да стигне до киносалоните или ще го направите тепърва, защо да не спечелите страхотни награди от филма? Раздаваме оригинален тефтер, чудесна бутилка за вода и забавен комплект от карти за игра и значки.

Отидете в нашия официален Instagram акаунт, изпълнете условията под тематичния пост и го споделете с #GRAZIAFFилмовМесец за допълнително участие. Крайният срок е 15 октомври, големите победители ще обявим в рамките на следващия ден.

Взимаме най-"мизерното" си настроение и се отправяме на пътешествие със "Семейство Адамс 2", само в кината от 8 октомври.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA