Кание Уест вече не е Кание Уест, запознайте се с Йе

Кандидатура за президент, развод и смяна на името, последната година определено ни ангажира с Кание. Пардон, с Йе.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 октомври 2021

Не можем да отречем, че Кание Уест знае как да изненадва, дори по най-странния възможен начин.

Почти два месеца, след като рапърът подаде иск във Висшия съд на Лос Анджелис, за да промени името си от Кание Омари Уест на Йе, най-накрая получи официално разрешение и вече няма да има презиме или фамилия, ще бъде просто Йе.

Още при обявяването на първоначалните си намерения, бившият любим на Ким Кардашиян разкри, че го прави "по лични причини", но идеята за това далеч не е от пределите на тази година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТШЕЛНИК ЛИ Е КАНИЕ УЕСТ СЕГА?

През 2018 г. Уест коментира в Twitter, че определено се чувства като "Йе" и подчерта, че това е "най-често използваната дума в Библията, означава теб. Аз съм теб, аз съм нас." Ye е и заглавието на един от най-популярните му студийни проекти, който според него е отражение "на доброто, лошото, обърканото, на всичко".

57

Междувременно продължава да не е ясно дали двамата със средната сестра от първото семейство на Калабасас ще приключат взаимоотношенията си или ще дадат втори шанс на любовта. Близки на телевизионната звезда коментират, че приоритетът им продължават да са Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, а не възраждането на романтиката. "Ким и Кание имат дълбока любов един към друг, невероятни спомени и е трудно просто да оставят всичко това да изчезне. Основният им фокус са децата и цялото семейство."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA