Били Айлиш пуска на пазара първия си парфюм

Името му е "Eilish" и всички желаещи да ухаят на Били ще могат да го притежават от 10 ноември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 октомври 2021

В края на лятото Били Айлиш стремглаво се качи на върха на класациите с последния си студиен албум "Happier Than Ever", а сега влиза в ароматната индустрия.

Преди часове талантливата изпълнителка разкри, че съвсем скоро на пазара ще се появи нейния първи парфюм - "Eilish", с нотки на мускус, кехлибар и ванилия. "Ванилията е аромат, който винаги съм искала да имам, любим ми е", разказва тя, споделяйки, че причината се крие в спомени от детството и семейното време, прекарано в кухнята.

Флаконът на парфюма обаче отново подчертава леката сексуална провокация, тъй като е под формата на златен бюст. "Исках всеки да може да види себе си в тази опаковка. Харесва ми идеята, че можеш да видиш в нея и човека, в който си влюбен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОМЕНТ, КАКЪВ ЦВЯТ СА ОБУВКИТЕ НА БИЛИ АЙЛИШ?

Певицата разкри в официалния си Instagram акаунт, че това е аромат, който "преследва от години" и категорично го определя като "най-добрият в света". "Беше сбъдната мечта да осъществя тази своя идея, категорично се оказа едно от най-вълнуващите неща, които съм правила и нямам търпение скоро да бъде при вас."

Датата на голямата "премиера" е 10 ноември, а профилът @billieeilishfragrances намеква, че това е само "дебютният" проект, така че очакваме с нетърпение и следващите такива.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA