Вижте новия трейлър на "House of Gucci"

Повтаряйте след нас: В името на Отца, Сина и Дома на Гучи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2021

Новият трейлър на "House of Gucci" е тук и Лейди Гага дава много сериозна заявка.

Носителката на "Оскар" ще влезе в ролята на Патриция Реджани – отмъстителната бивша съпруга на Маурицио Гучи, изигран от Адам Драйвър. "Гучи", казва тя с италиански акцент в началото на двуминутното видео. "Имат всичко - богатство, стил, власт. Кой не би убил за това?"

57

Пулсиращият ритъм на 80-те се усеща от „Sweet Dreams" на Eurythmics, многобройните изпушени цигари, изпити мартинита и планове за отмъщение, а красивата картинка се допълва от ски писти, мотоциклети, висша мода и италианския вариант на Studio 54.

В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му баща Родолфо.

57

Воден от цяло съзвездие изключителни актьорски таланти, сред които носителите на множество награди и номинации – Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и живата легенда Ал Пачино, "Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните човешки страсти и въжделения.

Режисьор е Ридли Скот ("Maрсианецът", "Всичките пари на света", "Последният дуел"). Сценарият е дело на Беки Джонстън и Роберто Бентивеня, по романа на Сара Гей Фордън. Продуценти са Ридли Скот, Джанина Скот, Кевин Дж. Уолш и Марк Хъфам, а към шоуто се включват още Джак Хюстън, Салма Хайек, Рийв Карни, Мехди Небоу, Мадалина Генеа и др.

Ще бъдем специални гости в "Домът на Gucci", oт 26 ноември само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA