"Вечните" е в кината от петък, изненадите започват днес

Нашият #GRAZIAFFилмовМесец приключва с най-актуалната и дългоочаквана продукция от вселената на Marvel.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 ноември 2021

На 5 ноември ще се запознаем с "Вечните" – едни от най-могъщите герои от вселената на Marvel, които живеят сред хората на Земята от хиляди години. Но знаели ли сме за това? Къде са били по време на битката с Танос и защо не се намесват в нито един човешки конфликт досега?

Отговорите на тези и още много други въпроси ще открием само в кината, а GRAZIA и Форум Филм България ще подарят на трима от вас страхотни брандирани награди - дамска тениска, шапка или раница.

За да спечелите, последвайте нашия официален Instagram акаунт и харесайте поста.

Не забравяйте да включите правилен отговор на въпроса: КОЯ ОТ ТЕЗИ АКТРИСИ НЕ Е ЧАСТ ОТ АКТЬОРСКИЯ СЪСТАВ НА "ВЕЧНИТЕ"?

А/ Джема Чан Б/ Анджелина Джоли В/ Салма Хайек Г/ Марго Роби

Победителите ще изтеглим на 5 ноември след 18:00 ч.

57

Сблъсъкът между двете почти безсмъртни раси обещава истински визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Marvel, но също така дълбок, човешки елемент, защото Вечните може и да са изключително силни супергерои, но също така са и истинско семейство с проблеми. Човекът, който обединява всички различни аспекти на филма и успява да създаде различния дух на продукцията, е носителката на „Оскар" режисьорка Клои Жао, която споделя, че с „Вечните" се отправяме на емоционално пътешествие, за да открием кои са тези герои и какво всъщност означава да бъдеш човек.

В зрелищната продукция ще видим Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тина, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в "Игра на тронове" Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

"Вечните" променят света ни – от 5 ноември, само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA