Лейди Гага за "психологическите затруднения" около House of Gucci

Изпълнителката на Born This Way изгря от корицата на Vogue и разказа всичко за превъплъщението си в Патриция Реджани.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2021

Почти стана време да се запознаем отблизо с Патриция Реждани и "House of Gucci".

Филмът тръгва по кината в края на този месец, но в ново интервю за Vogue Лейди Гага споделя, че по време на работния процес границата между Реджани и самата нея е започнала да се размива.

"Имах някои психологически затруднения към края на снимките", признава тя пред модната Библия, появявайки се едновременно на корицата и на британското, и на италианското издание. "Бях в хотелската си стая, живеех и говорех като Реджани. На снимачната площадка се случваше същото. Един ден излязох да се разходя. Не го бях правила от два месеца и се паникьосах. Мислех, че все още снимаме."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА: "ИМА ДНИ, В КОИТО СЕ ЧУВСТВАМ ЗЛЕ, НО ПРОСТО ТРЯБВА ДА ОТИДА В СТУДИОТО"

57

Гага разказва, че подготовката за лентата е отнела повече от година и половина, така че тя е в роля от три години, упражнявайки специфичния акцент и маниери, дори когато камерите не са били около нея.

"Ще бъда напълно честна: живях като нея година и половина. И говорех с акцент девет месеца след това. Дори зад камера, никога не се пречупих. Останах с нея. Беше почти невъзможно да говоря с акцент като блондинка. Веднага трябваше да боядисам косата си и да започна да живея по начин, при който всичко, което погледна, всичко, което докосна, да ме кара да забелязвам къде има пари."

В свое скорошно интервю изпълнителката разкри, че близката ѝ връзка с Тони Бенет със сигурност е повлияла положително на образа. "Знаех, че ще играя убиец. Знаех също и какво чувства Тони към италианците. Исках да направя истински човек от Патриция, не карикатура", коментира още носителката на "Оскар". "Чувствах, че най-добрият начин да почета Маурицио и италианците беше моето изпълнение да бъде автентично от гледна точка на жена. Не италиано-американска жена, а истинска италианка."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA