ДОМЪТ НА GUCCI: Спечелете книгата или двоен кинобилет за филма

Наследство, за което си струва да убиеш. Награди, за които си заслужава да участваш.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 ноември 2021

Този ноември Ридли Скот ще отвори вратите на „Домът на Gucci". Врати, зад които се крие шокиращата истинска история на италианската модна империя.

Дългоочакваната лента ще покаже на зрителите какво означава да носиш това име, каква е неговата цена и колко далеч би стигнало едно семейство, за да получи контрол и власт. Ще станем свидетели на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край – убийство.

В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му баща Родолфо.

Воден от цяло съзвездие изключителни актьорски таланти, сред които носителите на множество награди и номинации – Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и живата легенда Ал Пачино, „Домът на Gucci" ще ни потопи в забележителен, изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад които обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

Приказките дотук. Сега е време за награди! Отидете в официалния Instagram акаунт на GRAZIA, открийте тематичния пост с нашите приятели от Форум Филм България и може да спечелите едноименната книга, вдъхновила създаването на филма или двоен кинобилет за филма „Домът на Gucci". 

Нямаме търпение да бъдем специални гости в „Домът на Gucci", oт 26 ноември само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA