Джъстин с трогателно послание за рождения ден на Хейли

Знаем, малко PDA моменти могат да ви развълнуват искрено.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2021

Джъстин и Хейли Бийбър говорят открито за почти всичко случващо се в брака им, така че не се изненадахме (съвсем) от личното и безкрайно емоционално послание на певеца по случай 25-ия рожден ден на неговата любима.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ КОМЕНТИРА ТОВА VIRAL ВИДЕО С ДЖЪСТИН

"Сърцето ми принадлежи на теб. Очите ми принадлежат на теб, устните ми принадлежат на теб. Аз съм твой. Ти си моето завинаги. Животът нямаше смисъл, докато не стана моя съпруга. Никога няма да спра да те обичам, да те държа за ръка и да те защитавам”, коментира музикалната суперзвезда. "Ти си моята кралица и ще прекарам всеки следващ ден, карайки те да се чувстваш кралицата, която си. Както би казала баба ти с нейния португалски акцент, "хепи бърсдей, бейби”. Ще те обичам до края на живота и дори след това.” 

57

Трогателното послание идва няколко седмици, след като супермоделът разкри, че трудните моменти във взаимоотношенията им не са никак малко, но определено работят заедно върху разрешаването им.

"Спомням си, че се обадих на майка ми няколко пъти, когато бяхме в Бруклин. Разплаках се и ѝ казах, че просто не мога да го направя. Няма начин да мога да го направя, ако ще бъде така завинаги", разказва Хейли. "Тогава тя ми каза, че ще се оправя. Той ще се оправи. Имам чувството, че ако нямах подкрепа, щеше да е 10 пъти по-трудно, а вече беше най-трудното нещо в живота ми."

"Знаех със сигурност, че обичам този човек от много дълго време и сега не е моментът да се откажа от него. Просто не бих му го причинила. Представете си как изоставяте някого в средата на най-лошия период от живота му. Не съм такъв човек", казва още тя, докато Джъстин заявява, че е "толкова благодарен" за случилото се. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA