ЕКСКЛУЗИВНО: Зад кулисите на "Енканто"

Юбилейната пълнометражна анимация на Disney разказва история за любов, надежда и промяна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2021

Този петък "Енканто" ще ни запознае отблизо с магическото семейство Мадригал и ще ни покаже, че това да си обикновен, може да е най-необикновеното ти качество.

Юбилейната, 60-а пълнометражна анимация на Disney обещава на зрителите приказно пътешествие в стила на най-големите и обичани класики на студиото, а GRAZIA предлага ексклузивен поглед зад кулисите.

В специално видео продуцентите и сценаристите разказват повече за героите, коментират впечатляващия саундтрак към лентата и ни канят на пътуване, преоткривайки местата и ситуациите, които формират тази история за любов, надежда и промяна.

Режисьорът и сценарист Джаред Буш споделя: "Филмът е за това как хората, които са ни най-близки, особено членовете на семейството ни, невинаги виждат нашата истинска същност или не ни разбират напълно. И обратното, как по много причини не се разкриваме напълно пред хората, които обичаме. Нашата история показва как един член на голяма фамилия, който се чувства най-малко забелязван, се научава да вижда истински цялото си семейство, а, в крайна сметка, и себе си."

Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов дават гласовете си на част от шеметните и колоритни герои в озвучената на български версия на анимацията, а сюжетната линия ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Влизаме във вълшебния свят на "Енканто", от 26 ноември само в кината на 2D и 3D.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA