"Уестсайдска история" влиза в кината от 10 декември

Стивън Спилбърг ще разкаже най-великата любовна история.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2021

Фотография: Форум Филм България

На 10 декември, само в киносалоните, ставаме част от най-великата любовна история. Легендарният режисьор Стивън Спилбърг сбъдва дългогодишната си мечта и застава начело на модерна киноадаптация на "Уестсайдска история".

Резултатът – епично филмово събитие с неостаряваща, силна и вдъхновяваща история, която няма да остави равнодушни зрителите в кината, независимо от тяхната възраст.

В специално видео зад кулисите, Спилбърг споделя, че за него е гордост и чест да работи по "Уестсайдска история" и то точно на този етап от забележителната си кариера. Наред с това именитият режисьор разкрива любопитни подробности за творческия процес и ни запознава с част от изключителните таланти, които обединяват сили, за да пресъздадат на екран по най-добрия възможен начин вълнуващата любов на Мария и Тони.

57

Базиран на едноименния мюзикъл на Артър Лорентс, Ленърд Бърнстейн и Стивън Зондхайм от 1957 г., който е вдъхновен от класическата романтична трагедия Ромео и Жулиета на Уилям Шекспир, "Уестсайдска история" разказва за младите влюбени Мария и Тони, които са членове на две свирепи, враждуващи банди – „Ракетите" и „Акулите", борещи се за контрол над суровите улици на Горен Уест Сайд в Ню Йорк. Докато съперничеството между двете банди ескалира с всеки изминал ден, любовта между Тони и Мария разцъфва и заплашва да разкъса на две целия квартал.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ НА GUCCI ОТВОРИ ВРАТИ. ВЛИЗАМЕ ЛИ?

57

В главните роли са Рейчъл Зеглър, Ансел Елгорт, Ариана ДеБос, Ана Изабел, Кори Стол, Брайън д‘Аарси Джеймс, Къртис Кук, Дейвид Алварес и Рита Морено, която печели „Оскар” за ролята на Анита в оригиналния филм от 1961 г.

"Уестсайдска история", от 10 декември, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA