Ела, изпей и спечели награди от шоуто на сезона

Продължението на любимата анимация вече е в кината. А ние се подготвяме за празниците и раздаваме подаръци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2021

Колоритните герои в попкултурния феномен Ела, изпей! откриха празничния сезон с нов незабравим спектакъл, изпълнен с много музика, танци, настроение и приключения. Време е отново да бъдем заедно и да мечтаем смело.

Ела, изпей! 2 отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от интересни музикални изпълнители, които подготвят най-грандиозното си шоу до момента. Има само една уловка: за да успеят, първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.

Ние пък ви каним да се присъедините към страхотната ни игра с Форум Филм България, за да спечелите още по-страхотни оригинални награди от филма.

Отидете в официалния Instagram акаунт на GRAZIA, открийте тематичния пост (или просто кликнете по-горе) и изпълнете условията под него. Харесайте, отбележете в коментар поне един приятел и споделете песента, с чието изпълнение смятате, че може да заблестите на световната сцена.

Комплект от два ластика за коса, калъф за безжични слушалки, безжична колонка или раница очакват четирима от вас. Крайният срок за участие е 21 декември включително. Победителите ще изтеглим и обявим на 22 декември.

Гледайте Ела, изпей! 2 в кината на 2D и 3D.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA