Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм ни канят в "Изгубеният град"

Този март приключението ще бъде напълно истинско, героите в него - не.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2021

Фотография: Форум Филм България

Този март откриваме баснословното развлекателно богатство на "Изгубеният град". Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф ще ни отведат на незабравимо филмово приключение, в края на което ще открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме.

57

Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕЛА, ИЗПЕЙ И СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ОТ ШОУТО НА СЕЗОНА

57

Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Радклиф), убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман. Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите, и да намери древното съкровище, преди да е изгубено завинаги.

Отдаващ почит на редица класики в жанра като "Романс за камъка" и воден от харизматичните звезди в главния актьорски състав, "Изгубеният град" ще предложи на зрителите оригинално филмово преживяване с атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, щипка романтика.

57

Режисьори на лентата са Адам и Арън Ний (Band of Robbers), които са и сценаристи заедно с Орен Юзил ("Внедрени в час 2", "Escape Room: Без изход") и Дейна Фокс (How to be Single), по идея на Сет Гордън ("Шефове гадняри").

Търсенето на "Изгубеният град" започва от 25 март, само в кината. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA