Били Айлиш: "Мисля, че порното наистина унищожи мозъка ми"

Музикалната сензация откровено призна, че е имала кошмари и съвсем погрешно възприятие за случващото се в леглото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2021

Свикнали да виждаме и чуваме какво ли не от Били Айлиш, вероятно мислим, че няма с какво певицата да ни изненада. Е, признанието, че е започнала "консумацията" на порнография още на 11, успя.

Айлиш, която навършва 20 утре, сподели пред Sirius XM, че намира особения тип сексуално изкуство за истински "срам". "Гледах много порно, честно казано. Започнах, когато бях на около 11", най-вече защото това я е накарало да се чувства готина и "част от групата".

"Мисля, че наистина унищожи мозъка ми. Чувствах се опустошена", разкрива суперзвездата, уточнявайки, че дори е сънувала кошмари заради част от съдържанието, което е било насилствено и обидно.

Изпълнителката на "bad guy" е страшно ядосана от факта, че порнографията е "обичана", тъй като създава сериозни проблеми. Именно в последния сингъл "Male Fantasy" от втория си студиен албум "Happier Than Ever" тя пее за това как е сама вкъщи и се разсейва с подобни сюжети, за да преодолее болката от току-що приключила връзка.

"Първите няколко пъти, в които правих секс, не казвах "не" на неща, които не бяха окей. Правех го, защото мислех, че това трябва да ме привлече. Да, не е супер секси, ако някой ти каже "Може ли да направя това?", но е наистина важно", коментира още тя.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗАЩО БИЛИ АЙЛИШ ЗАГУБИ 100 000 ПОСЛЕДОВАТЕЛИ В INSTAGRAM?

Активно под светлината на прожекторите в последните две години, Били разкрива, че славата на 100% е затруднила целия иначе труден процес със срещите. "Наистина е трудно да излизаш с хора, когато знаеш, че останалите се страхуват от теб или мислят, че си извън тяхната класа."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA