King's Man се завръща, първата мисия включва награди

Шпионското приключение вече е в кината. Време е да раздадем страхотни оригинални подаръци!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 декември 2021

След като пълния със звезди от ранга на Джулиан Мур, Елтън Джон и Чанинг Тейтъм "Kingsman" завладя кината през 2017 г., повече от логично е да сме готови за друго приключение, което се запомня ТАКА.

Този декември атрактивната и нестандартна поредица се завръща на големия екран със сериозна заявка за нова вълнуваща шпионска история, колоритни герои (Ралф Файнс, Джема Артъртън, Рис Ифанс, Харис Дикинсън влизат в главните роли) и зрелищен екшън.

King's Man: Първа мисия ще ни отведе в Англия по времето на Първата световна война, ще разкаже за кървавото начало на легендарната агенция Kingsman и ще ни направи свидетели на епична битка между силите на доброто и злото, каквато не сме виждали до момента.

И понеже това звучи наистина, наистина обещаващо и ние сме наистина, наистина развълнувани, с Форум Филм България ще подарим на двама от вас оригинален чадър или тефтер от филма. Сещате се, за да записвате вълнуващи наблюдения или да се скриете по-умело, без да се налага да сте шпиони.

Достатъчно е да откриете тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт, да изпълните условията в описанието и да стискате палци. Крайният срок за участие е 05.01, победителите ще изтеглим и обявим на 06.01. Късмет!

Гледайте King's Man: Първа мисия, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA