Принц Уилям мрази критиките срещу Кейт Мидълтън

Кралските репортери на Острова потвърдиха, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж олицетворяват истинското партньорство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2022

Макар че изглеждат като най-съвършената двойка на света, Кейт Мидълтън и принц Уилям все пак имат своите моменти.

Източници, близки до херцога и херцогинята на Кеймбридж, разкриват пред The Daily Mail, че Уилям всъщност не може да понася ненужната критика към съпругата му и това е нещо, което наистина го отблъсква от желанието за прояви в публичното пространство извън случаите, наложени от ангажиментите в кралския календар.

57

"Той откача при всеки признак, че Кейт е нападната. През годините много хора са измисляли много неща за нея и особено ако са представени по пренебрежителен начин, той не е щастлив", коментират запознати.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВИ РОДИТЕЛИ СА ПРИНЦ УИЛЯМ И КЕЙТ МИДЪЛТЪН?

Бившата лична секретарка на Кейт разкрива, че тя всъщност е страстна към филантропичните си каузи и наистина се интересува от това, което прави. "Катрин влага много мисъл и ясно показва, че за нея най-важното е да слуша и да учи."

57

Уилям пък насърчава всяка нейна крачка в подбора на каузи, които резонират с разбиранията ѝ за света. "Той може и да не проповядва равенството навсякъде, но показва непрекъснато истинското партньорство помежду им."

Новият подход към случващото се в монархията показва, че Кейт и Уилям са "напълно различни и работят по съвсем различен начин", което пък е "най-добрият вариант за кралското семейство", особено във време, в което моралните им устои са всичко друго, но не и стабилни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA