The Crown: Какво да очакваме от петия сезон?

Премиерата му ще бъде през ноември, но интересните подробности заслужават внимание още днес.

Невена Дякова
Невена Дякова 06 януари 2022

Имаме почти цяла година в очакване на продължение № 5 на "The Crown".

На снимачната площадка в Северен Лондон обаче няма да видим добре познатия от последните 2 сезона каст, започвайки от най-ключовото предаване на щафетата – носителката на „Оскар" Оливия Колман прехвърля „короната" на 65-годишната звезда от „Хари Потър" и „Вера Дрейк" Имелда Стонтън. Огромна чест, която обаче „предизвиква леки салта в стомаха" на актрисата ветеран, както разказа неотдавна самата тя в споделен от Netflix тийзър в YouTube.

57

Освен Имелда, която в живота е нежната половинка на мистър Карсън от „Имението Даунтън" (в ролята актьорът Джим Картър), към продукцията ще се присъединят още изгрялата с „Великият Гетсби" Елизабет Дебицки (трудно може да си представим по-елегантно превъплъщение на Даяна от 190-сантиметровата актриса!), Доминик Уест („300" и „Чикаго") като новия принц Чарлз, познатата предимно на Острова Клаудия Харисън като принцеса Ан и, разбира се, кинолегендата Джонатан Прайс, който ще стъпи в обувките на вече покойния принц Филип.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-СКЪПИТЕ СЕРИАЛИ В ТЕЛЕВИЗИОННАТА ИСТОРИЯ

57

Още е рано да кажем с точност кои ще бъдат ключовите епизоди от живота на кралското семейство, намерили място в сезон 5.

Слуховете твърдят с почти 100-процентова убеденост обаче, че скандалното интервю на принцеса Даяна, в която тя говори за тримата души в брака й, както и събитието, на което се появява с останалата в историята като роклята на отмъщението – LBD, ще са сред акцентите в предстоящия екранен разказ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA