Синтия Никсън наистина харесва Миранда в "Просто ей така"

"Тя е много умна, много упорита и много силна, но винаги е била нещо като слон в стъкларски магазин", споделя актрисата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 януари 2022

Още с началото на "Просто ей така", верните фенове на "Сексът и градът" започнаха да посочват очевидните проблеми със сюжетната линия. Особено в тази на Стив и Миранда.

И докато (първия сезон от) продължението на попкултурния феномен върви към заветния си край, Синтия Никсън казва, че е доволна от развитието на нейната героиня и решението ѝ да преследва взаимоотношения с образа на Сара Рамирес.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... САМАНТА Я НЯМА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

"Ако го погледнете от негативната страна, можете да го наречете криза на средната възраст, нали? От кризите обаче идват наистина продуктивни неща. Вече не си млад, но не си и стар, имаш още време да се увериш, че животът ти е такъв, какъвто искаш да бъде", споделя тя при гостуване в шоуто на Дрю Баримор. "Ако сте дълбоко нещастни в избора си на кариера или в брака си, трябва да погледнете отблизо и да поискате повече."

Никсън казва, че решението на Миранда да се разведе със Стив не е съвсем необяснимо, предвид нейните виждания за света.

57

"Миранда е много умна, много упорита и много силна, но винаги е била нещо като слон в стъкларски магазин. Разхвърля, защото бърза напред, а след това се връща да измете. Мисля, че някои хора не обичат да виждат тези герои в нестандартна светлина, но на мен ми харесва. На каквато и възраст да си, не си разбрал всичко. Ако мислиш, че си, значи се шегуваш."

Последният епизод на "Просто ей така" ще бъде в HBO GO този четвъртък. Дали финалът си струва?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA