Трейлърът за големия финал на "Killing Eve" е тук

Джоди Комър и Сандра О ще променят играта за последен път. Стартът даваме на 27 февруари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2022

"Killing Eve" се завръща на 27 февруари за последния си сезон.

Официалният трейлър на изключително успешната продукция ни показва Сандра О и Джоди Комър в много различни сцени от предстоящите осем епизода, които обещават да променят играта за последен път.

57

"Този сезон следва нашите необикновени жени, всяка от които водена от страст, отмъщение и мания, изграждайки разхвърлян, нюансиран и напълно славен финал на сериала", гласи официалното описание на BBC.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

Хаосът в четвъртия сезон е доловим от първите няколко секунди на трейлъра, в който става ясно, че Виланел се опитва да се "излекува", а Ийв прегръща тъмната си страна, докато Керълайн продължава да преследва Дванадесетте, най-вече човекът, поръчал убийството на Кени.

57

Коментирайки последния сезон, Джоди Комър каза, че Лора Нийл и останалите сценаристи "наистина са преместили границите на Виланел" и именно в това се е криело нейното единствено желание за развръзката на историята. "Исках отново да видим огъня на Виланел, защото почувствах, че е изгаснал. Има един конкретен момент, който не прилича на нищо друго, което сме правили в "Killing Eve".

Очакваме новини за премиерата у нас. Първите три сезона може да откриете в HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA