Спечелете страхотни награди от "Омъжи се за мен"

Любовта е там, където най-малко очакваш. Подаръците обаче са при нас и очакват да ги спечелите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2022

В навечерието на този Свети Валентин най-накрая ще станем свидетели на забавната и трогателна романтична история Омъжи се за мен.

Филмът, който няколко пъти пропуска премиерата си в световния календар, влиза в кината, предлагайки оригинален и пикантен поглед към любовта, брака и известността в модерния свят. Онзи, доминиран от дигиталните комуникации и социалните мрежи, където стойност имат само броят последователи и харесвания.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО И МАЛУМА В НАЙ-ГОРЕЩАТА МУЗИКАЛНА КОЛАБОРАЦИЯ

57

Историята звучи така. Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума със своя дебют в киното) са най-сексапилната светска двойка на Земята и всички са луди по любовната им история. Докато безпрецедентният им общ хит "Marry Me" се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многомилионна публика на концерт, с който ще стартира световното им турне и ще се излъчва на живо по множество социални платформи.

В крайна сметка една импулсивна и необмислена случка на сцената довежда до неочаквана любов.  Могат ли обаче двама души от различни светове да преодолеят пропастта помежду си и да намерят място, на което да принадлежат?

GRAZIA и Форум Филм България ви дават възможност да спечелите 2 двойни кинобилета за филма или албум с оригиналния саундтрак. В него, разбира се, са всички горещи хитове на латино иконите.

Достатъчно е да отидете в официалния ни Instagram акаунт, да откриете тематичния пост с играта и да последвате условията под него. Крайният срок е 12:00 ч. на 14 февруари. Победителите ще изтеглим и обявим след 15:00 още в рамките на същия ден.

Омъжи се за мен. Казваме "Да" от 11 февруари само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA