Кортни Кокс: "Няма нищо лошо в това да си на 60"

Екранната Моника Гелър е спряла да се страхува от остаряването и все още се чувства млада.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2022

Въпреки че е под светлината на прожекторите още от 90-те, Кортни Кокс избягва да коментира в подробности личния си живот и случващото се в него.

Сега звездата от "Приятели" признава, че все още не се чувства "стара", най-вече благодарение на по-младите си приятели.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОБИЧАМЕ МОНИКА ГЕЛЪР, АМИ ВИЕ?

"Чувствам се млада. Имам много приятели в 30-те и не мисля за това. За мен сме на една и съща възраст", разкрива тя в ново интервю за The Sunday Times.

Въпреки че се е подлагала на различни естетични процедури, Кортни продължава да смята, че истинското ѝ лице изглежда по-добре в сравнение с модифицираните му версии.

"Имаше време, когато осъзнах, че се променям. Изглеждам по-възрастна. Опитах се да гоня тази младост в продължение на години. После, по дяволите, разбрах, че наистина изглеждам странно с инжекциите и другите неща по лицето, които никога не бих направила сега."

Повратният момент е именно онзи, в който останалите започват да говорят обстойно по темата. "Осъзнах, че трябва да спра. Това е просто лудост."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИЛЕТО С МЛЯКО, ГРАДИНСКИ ЧАЙ И ЦИТРУСИ НА КОРТНИ КОКС

В интервюто си за изданието Кокс коментира и фактът, че макар да е след няколко години, навършването на 60 все пак не е далеч във времето.

"О, Боже, толкова е трудно да го кажеш или дори чуеш. Не мога да повярвам", споделя тя. "Няма нищо лошо в това да си на 60, просто не мога да повярвам. Времето минава толкова бързо. Няма съмнение, че съм по-здраво стъпила на земята. Научих толкова много в живота си – на какво да се наслаждавам, какво да се опитвам да правя повече и какво да пусна да си отиде."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA