Криси Тейгън не е бременна, но с Джон правят опити

"Предпочитам аз да съм тази, която ще ви го каже, а не някоя бедна жена, която ще ви погледне в очите през сълзи и ще се наложи да разберете така."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2022

Криси Тейгън може да е брутално откровена във всеки момент, но държи да е така, когато сама иска да споделя преживяванията си със света. Включително дали е бременна или не.

След като в края на 2020 г. телевизионната звезда и Джон Леджънд се сблъскаха с опустошителната загуба на третото си дете, Тейгън отново се подлага на инвитро процедури. Точно те са причината за леко наедрялото коремче в последните ѝ няколко Instagram поста.

Именно провокирана от милионите коментари по темата, Криси използва вниманието на аудиторията в официалния си Instagram акаунт, за да обяви, че е "противоположното на бременна".

"Хеййй, публикувах по този въпрос в моето story, но исках да ви уведомя, че се намирам в друг инвитро цикъл, за да замразим колкото се може повече яйцеклетки и да имаме няколко силни, здрави ембриона", разкрива тя. "Честно казано, нямам нищо против инжекциите, но подуването е гадно, така че искрено ви моля да спрете да питате дали съм бременна, защото макар да знам, че го правите с вълнение и добри намерения, гадно е да го чувам, тъй като съм обратното на бременна."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ И ДЖОН: "ЛЮБОВТА НИ ПОМАГА ДА СЕ СПРАВИМ С ВСИЧКО"

57

Тя казва още. "Също така, моля да спрете да питате хората дали са бременни. Споделям го, защото предпочитам аз да съм тази, която ще ви го каже, а не някоя бедна жена, която ще ви погледне в очите през сълзи и ще се наложи да разберете така."

Откровеността на Криси отново се оказа посрещната радушно от всички в социалните мрежи. Как иначе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA