Адам Драйвър ще разкаже историята на Енцо Ферари

Компания в мащабната продукция на Майкъл Ман ще му правят Пенелопе Крус и Шейлийн Удли. Уоу!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2022

Очевидно биографичните филми преследват Адам Драйвър, защото след като в края на миналата година той оглави каста на "Домът на Gucci", в началото на следващата ще го видим като Енцо Ферари.

Концепцията, върху която режисьорът Майкъл Ман (не сте забравили "Жега") работи от близо 20 години, най-накрая ще стигне големия екран, а близки до членовете на продукцията коментират, че бюджетът е един от най-високите в последното десетилетие.

57

57

След спекулациите, че Крисчън Бейл ще изиграе главната роля и потвърденият като финален избраник Хю Джакман, оказа се, че Адам Драйвър ще влезе в образа на легендарния автомобилист, конструктор и предприемач, основал своята империя в средата на миналия век.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОЖЕ ДА ГО НАРИЧАТЕ МАУРИЦИО ГУЧИ, НО ТОЙ Е АДАМ ДРАЙВЪР

Сюжетната линия на лентата ще ни отведе в 1957 г., година след смъртта на първородния син на Ферари, когато това далеч не е единственото предизвикателство, поставено на масата. Точно тогава бракът му е много неща, но не и успешен, империята му е на прага на фалит, а Енцо залага всичко и участва в историческото състезание Mille Miglia.

57

Пенелопе Крус ще изиграе съпругата на Ферари - Лаура, а Шейлийн Удли ще се превълъти в любовницата му Лина Ларди.

Базиран на книгата "Enzo Ferrari - The Man and the Machine", засега със заглавие "Ферари", филмът ще разкаже в подробности този съдбоносен период от личната история за успеха и провала. Снимките започват през май и ще се случват в областта Емилия-Романя до Модена, където всъщност е роден главният герой.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA