Buongiorno GRAZIA, на страната на свободата

10 дигитални произведения на изкуството. 10 колекционерски корици, представляващи ценностите, които изповядваме.

Изцяло подкрепяйки свободата и правото на мирно съществуване, нашите колеги от GRAZIA Италия представиха 10 дигитални произведения на изкуството, които вече превърнаха в 10 колекционерски корици.

"Има моменти, в които е наш дълг да подчертаем на чия страна сме. Това е един от тези моменти и ние сме на страната на свободата. Заявяваме го с този изключителен брой на GRAZIA и 10-те корици, които са произведение на изкуството и представляват онова, в което вярваме: мир, човешки права, грижа за планетата, честна журналистика", споделя Силвия Грили, главният редактор на италианското издание.

Впечатляващата идея е вдъхновена от общото желание да защитим "свободния и приобщаващ свят" с още повече уважение към планетата и хората, чиято уникалност е пряко свързана "със силата да преследваме талантите и да реализираме мечтите си".

"Този ​​проект ми позволи да изследвам паралелни реалности и светове с мечтаната сюрреалистична естетика", казва Бианка Седроне, която всъщност случва цялата визуална магия на Buongiorno GRAZIA. "Вярвам, че е важно да предавам дълбоки послания чрез красота и въображение, и се надявам, че работата ми може да послужи за пример."

Прочувствената и някак абсолютно подходяща музика на композитора Джовани озвучава впечатляващите корици, а самият той споделя: "Произведенията на изкуството трябва да са съгласувани със съвестта и да фокусират вниманието върху неотложни въпроси. Веднага осъзнах важната синергия, която може да се създаде във и за подкрепа на жените."

Колекцията от всички десет корици е онлайн на www.manifestograzia.com/en, а приходите ще бъдат дарени на проекта "Emergenza Ucraina" за деца и жени от Fondazione Francesca Rava N.P.H. Italia Onlus (#GraziaNFTforUkraine).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA