Чанинг Тейтъм и Сандра Бълок ни водят зад кулисите на "Изгубеният град"

Ще кажем следното. Джунглата не е виждала такова приключение. Вие също.

Фотография: Форум Филм България

На 25 март неподправената екшън комедия "Изгубеният град" ще "изсмуче" и последната капка лошо настроение в кината, давайки началото на пролетния сезон.

Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф се отправят към тропическите гори в търсене на изгубено безценно съкровище и ще ни направят част от незабравимо пътешествие с много хумор, романтика и екшън, каквито джунглата не е виждала до момента. Кината – също.

Ексклузивно видео ни отвежда зад кулисите на лентата, където Чанинг Тейтъм, Сандра Бълок и режисьорът Адам Ний разкриват подробности за един от най-паметните моменти във филма – сцената с пиявиците.

Още на втория ден от снимките Тейтъм е съблечен чисто гол, а за гърба и задните му части доста здраво са залепени пиявици. Актьорът споделя повече за неудобството да бъде гол пред десетки хора от екипа, които не познава, както и да стои невъзмутим пред лицето на Сандра Бълок, която на всичкото отгоре рецитира и две страници монолог пред специфична част от тялото му. За щастие, доверието между двамата е налице и резултатът, макар и неудобен, е ужасно забавен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ТЪРСЕНЕТО НА "ИЗГУБЕНИЯТ ГРАД" И СПЕЧЕЛЕТЕ КИНОНАГРАДИ

изгубеният град

Създателите на "Изгубеният град" обещават да предложат зрелищно и забавно развлечение, което отново да ни събере за неповторимото колективно съпреживяване пред големия екран, каквото от доста време ни липсваше.

Героите в историята са силно необщителна писателка и повърхностен модел, които не само нямат място в джунглата, но и не би трябвало изобщо да са на открито, предвид уменията им за оцеляване в природата. Поне в крайна сметка ще открием, че понякога измислицата се оказва реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA