Кортни Кокс пуска на пазара ароматни свещи и крем за лице

Звездата от "Приятели" иска продуктите на Homecourt да са достойни за плотовете на всеки неин клиент и почитател.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2022

Преди известно време Кортни Кокс избра различен подход при реализирането на собствен бранд и вместо да залитне към объркващия и непрекъснато-пускащ-на-пазара-нови-серуми beauty свят, тя предпочете перспективата на дома.

Сега звездата от "Приятели" обяви излизането на специална линия свещи и крем за ръце, която ще се предлага като част от нейната марка за почистване на дома Homecourt.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИЛЕТО С МЛЯКО, ГРАДИНСКИ ЧАЙ И ЦИТРУСИ НА КОРТНИ КОКС

"Толкова съм развълнувана, че най-накрая моите свещи и крем за ръце ще видят бял свят. Исках ароматът на свещта да изпълни дадена стая, а формата и цвета на съда да подхождат на всеки стил", сподели самата Кокс в официалния си Instagram акаунт. "Целта ми с крема за ръце е да бъде супер хидратиращ и с красив аромат, но без да е мазен."

Говорейки за последното си начинание, екранната Моника Гелър уточнява, че е "толкова доволна" от финалния резултат, който се предлага в общо четири аромата - Cece, Steeped Rose, Neroli Leaf и Cipres Mint.

Още в началото на годината Кортни сподели, че това е най-подходящият начин да олицетвори любовта си към архитектурата и интериорния дизайн.

"Сега прекарваме толкова много време у дома, че се запитах защо не направим дома си голям приоритет, поне колкото тялото и лицето ни", коментира тя тогава, уточнявайки, че целта на Homecourt е да предлага артикули, които просто да искаш да "оставиш на плота си".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA