Хейли Бийбър: "Моля, оставете ме на мира"

Супермоделът се изправи срещу всички хейтъри и тролове в ново TikTok видео.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2022

Когато целият ти живот се случва под светлината на прожекторите, челните сблъсъци с хейтърите и троловете понякога се случват всеки ден. Питайте Хейли Бийбър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BEAUTY ТАЙНИ ОТ ЛИЧНИЯ АРСЕНАЛ НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

@haileybieber

this is for you guys in my comments every single time I post

♬ original sound - Hailey Bieber

Всичко започва с TikTok видео от акаунта Blonde Rebel Tarot, в което авторката прави сравнително смели прогнози за животите на известните личности и намекна, че "този месец може да разберем, че всъщност има проблеми в рая на Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Бийбс. Имам чувството, че нещата може да са не съвсем добре."

След като супермоделът директно се включи с "lmfaoooooooooo", а лицето зад акаунта отговори с "обичам те", жената до Джъстин направи официално изявление с видео, в което директно адресира нелюбезните и дори груби коментари.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 23 ГОДИНИ ЗА ХЕЙЛИ БИЙБЪР, 23 ПАЛТА ЗА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

"Оставете ме на мира в този момент. Гледам си работата. Нищо не правя, нищо не казвам. Оставете ме, моля. Мина достатъчно време", казва тя. "Умолявам ви. Наистина. Това е единствената ми молба. Бъдеще нещастни някъде другаде, моля. Това е за вас, хора, всеки път в коментарите ми, когато публикувам."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA