Барак Обама представи новата си Netflix поредица

"Our Great National Parks" обещава да ни отведе на околосветско пътешествие, разкриващо смисъла на дълбоката връзка с природата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 април 2022

Ако Барак Обама ви липсва, да знаете, че може да го откриете в Netflix.

Бившият президент на САЩ неведнъж е изразявал любовта си към околната среда и точно това е фокусът в новата му авторска поредица за стрийминг платформата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МУЗИКАТА И КНИГИТЕ, КОИТО БАРАК ОБАМА ОБИЧА

"Our Great National Parks" има за цел да подчертае красотата и историята зад най-големите национални паркове и диви пространства в света, а самата Мишел Обама разказа повече.

"През годините с @BarackObama имахме късмета да покажем на нашите момичета част от магията на природните чудеса по света. Този път Барак иска да се присъедините към забавлението с неговото ново шоу, което вече е в Netflix", споделя тя под кадър на семейството от общо пътуване. "Независимо дали посещавате национален парк или се разхождате из квартала, има толкова много неща за разглеждане. Надяваме се шоуто да ви вдъхнови да предприемете екскурзия на открито. Ако го направите, не забравяйте да участвате в #WildForAll".

The Wild for All Challenge насърчава хората да прекарват повече време навън, да приемат чиста енергия и да приоритизират директната си връзка с откритите пространства.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БАРАК ОБАМА Е В TIKTOK, НО НЕ ЗА ДА ТАНЦУВА

Документалната поредица започва с Барак в природния резерват Ханаума Бей на Хавай, където той прекарва голяма част от детските си години. "Израснал съм тук, това беше моят заден двор", разкрива самият той.

Епизодите на специалния проект обещават да ни отведат не само до националните паркове на Америка, но и до куп прекрасни защитени територии, подчертавайки значението на застрашени животински видове, които биха могли да помогнат за спасяването на планетата. По един или друг начин.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA