Хейли Бийбър разказва "най-страшния момент" в живота си

Супермоделът държи да сподели своята версия на историята, която привлече сериозно медийно внимание.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 април 2022

В началото на март стана ясно, че Хейли Бийбър е била хоспитализарана след проблем с кръвен съсирек. Още тогава тя сподели кратко обяснение за случилото се, но в ново YouTube видео разказва повече.

Супермоделът описва преживяното като "най-страшния момент" в живота си и разкри, че наскоро е претърпяла сърдечна операция.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР ПУСКА SKINCARE БРАНДА СИ ПРЕЗ ЮЛИ

"Закусвах със съпруга ми, нормален ден, нормален разговор", коментира тя в официалния си канал. "Бяхме по средата на разговора и изведнъж усетих това наистина странно усещане, което се движеше по ръката ми от рамото до върховете на пръстите ми. Почувствах се странно вцепенена. Джъстин ме попита дали съм добре. Аз просто не отговорих, защото не бях сигурна, тогава ме попита отново. Когато опитах да отвърна, осъзнах, че не мога да говоря. Дясната страна на лицето ми започна да увисва. Мислех, че получавам инсулт."

След обстоен преглед лекарите стигат до заключението, че тя е получила кръвен съсирек в мозъка, като има няколко обяснения за неговото формиране - употребата на противозачатъчни, скорошното ѝ възстановяване от COVID-19 или факта, че наскоро е имала дълъг полет, в рамките на който не е ставала, за да се движи.

хейли бийбър

"Операцията мина гладко. Възстановявам се много добре, много бързо", казва още жената до Джъстин Бийбър. "Най-важното, което чувствам, честно казано, е облекчение, че успяхме да разберем всичко, да го спрем и просто ще продължа да живея живота си след тази наистина страшна ситуация."

Пожелаваме ти наистина бързо възстановяване, Хейли!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA