Моля, погледнете Aixa Pena Rojas

Звездата от новата ни дигитална корица знае как да привлече вниманието ви. Това е само една от причините да я следите отблизо!

• Модел: Aixa Peña Rojas • Фотография: Juan David Jaramillo • Стайлинг: Dante Albertti • Грим & коса: Ariel Peimbert • PR: Wave Mags

Модел и адвокат? Това е Aixa Peña Rojas. Момиче, което винаги следва мечтите си? Aixa Peña Rojas. Човек, който вярва, че всичко е възможно? О, това също е Aixa Peña Rojas. Новата звезда от корицата ни? О, Aixa Peña Rojas. Тя е вдъхновението, от което може би имате нужда точно сега.

Aixa Pena

Блейзър Oscar de la Renta, шапка Xosefino

Сподели нещо за теб.

Аз съм адвокат и живея в Мексико Сити. Пристигнах тук, защото обичам да изследвам света, да пробвам нови неща и да опознавам нови хора. Светът ме вдъхновява.

В него ли търсиш вдъхновението на ежедневна база?

В хората, храната, модата, изкуството, архитектурата. Често осъзнавам, че се „губя", наблюдавайки как тези неща си взаимодействат.

Aixa Pena

Сет Dante Albertti, чанта Della Mora

Ами моделството?

Мисля, че е почти като актьорството. Винаги си представям, че съм герой, който се опитва да разкаже историята си чрез снимки. Някои фотосесии са по-жизнерадостни, други са носталгични. Деликатните са любимите ми.

Aixa Pena

Рокля Dante Albertti

Как постигаш целите си?

Винаги съм била много решителна по отношение на нещата, които искам. Но вярвам, че ключът е в баланса. Работя усилено, но се опитвам да си напомням, че понякога имаме нужда от почивка, за да се насладим на процеса.

Aixa Pena

Total look Nel Blu

Според теб какво означава да си модерна жена?

Да правиш това, което обичаш и да търсиш признание единствено от себе си.

Кой е любимият ти дизайнер в момента?

Напоследък съм обсебена от Jacquemus. Обичам усещането за тропик и шик едновременно, но в този ърбан контекст.

Aixa Pena

Сет Dante Albertti, чанта Della Mora

Най-добрата визия, на която можем да се спрем?

Лесен въпрос. Малката черна рокля.

Aixa Pena

Блейзър Oscar de la Renta, шапка Xosefino

Ако има нещо, което би искала повече хора да знаят, какво ще е то?

Аз, например, съм адвокат, но обичам и кариерата си на модел. Не всичко в живота е черно или бяло. В повечето случаи става дума за баланса между това, което обичаш и това, което те вдъхновява.

Get the cover look: Total look Nel Blu

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA