Ан Хатауей споделя любимия си аутфит от "Дяволът носи Прада"

Не, не са ботушите Chanel. Но нейният фаворит все пак носи етикет на френската модна къща.

Няма две мнения по въпроса, "Дяволът носи Прада" е вечна класика.

Макар филмът за приятелството, света на висшата мода и професионалния успех да съчетава в себе си именно този широк набор от теми, не можем да пропуснем страхотните аутфити, с които Ан Хатауей и Мерил Стрийп привличаха вниманието ни към големия екран.

В ново интервю за списание... Interview самата Хатауей споделя пред Майкъл Корс, че любимият ѝ стайлинг момент от работата върху лентата не са ботушите Chanel, а друго предложение, което също носи етикета на френската модна къща.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АН ХАТАУЕЙ, ПРИНЦЕСАТА БЕЗ ФИЛТЪР

Ан Хатауей

"Обичам онова кадифено палто Chanel, което облякох на партито на Джеймс Холт. Стигаше до коленете, а след това бяха мини полата, чорапите и ботушите", разказва тя в cover story-то за летния брой на изданието, уточнявайки, че тоалетът най-вероятно е бил мостра, тъй като не е спирала да намира безопасни игли в него.

Звездата от "Дневниците на принцесата" разкрива още, че работата на костюмния дизайнер Патриша Фийлд (същата стои зад някои от най-впечатляващи визии в "Сексът и градът" и "Emily In Paris"), категорично е повлияла на нейните fashion възприятия. Нека само си припомним този out-of-this-world костюм.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA