Хейли и Джъстин Бийбър са неразделни

Въпреки проблемите в последните месеци, любимата двойка е "по-неразрушима" от всякога.

Спекулации за живота на Хейли и Джъстин Бийбър изплуват на повърхността ежедневно, но истината е, че двамата са по-неразделни от всякога.

След като през март Хейли беше хоспитализирана вследствие на проблеми с кръвен съсирек и няколко месеца по-късно сама разкри, че е преживяла сърдечна операция, наскороДжъстин сподели на феновете си, че е бил диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт - рядко състояние, което инфектира лицевия нерв и може да предизвика дори парализа.

Именно трудните моменти са сближили двойката още повече и техни приятели разкриват пред People, че "Хейли подкрепя Джъстин толкова много, точно както той я подкрепяше по-рано тази година. Те се неразрушими."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР: "МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА"

В свое скорошно гостуване в шоуто "Live with Kelly and Ryan" племенницата на Алек Болдуин заяви, че двамата с Джъстин са "по-близки от всякога", защото "това, през което преминах аз и това, през което преминава той, наистина ни обвърза още повече. Ще се оправим."

Малко преди всички проблеми от последните месеци, г-жа Бийбър заяви, че не смята повече да коментира публично брака си или желанието за деца.

"Винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето ни. Говорили сме как ще бъдем младо семейство и ще градим живот. Още преди да разберем, че искаме да се случи един с друг", коментира тя. "Има го това нещо, което се случва с жените, когато се омъжат. Всички предполагат, че първо идва любовта, след това бракът, а накрая е бебето. А всички онези неща, които искам да постигна в бизнеса си?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA