Пипа Мидълтън стана майка за трети път

След първородния Артър и малката Грейс, двойката посреща поредното щастие в живота си. Честито!

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс станаха родители за трети път!

Източници на People потвърждават, че сестрата на Кейт Мидълтън е дала живот на малко момиченце, но към момента не разкриват никакви допълнителни подробности.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ МИДЪЛТЪН И ПРИНЦ ДЖОРДЖ БЯХА ЗВЕЗДИТЕ НА УИМБЪЛДЪН

Пипа Мидълтън стана майка за трети път

Двойката вече споделя отговорностите за тригодишния си син Артър, който се появи на бял свят през октомври 2018 г., както и за Грейс, която се роди през март миналата година.

Съобщава се, че Пипа е родила и третото дете в крилото Линдо на болницата "Свети Мери", точно където херцогът и херцогинята на Кеймбридж приветстваха тримата си наследници.

кейт мидълтън

Двамата с Матюс си казват заветното "да" на пищна церемония през май 2017 г., която принц Уилям, принц Хари и принцеса Беатрис удостоиха с присъствието си.

А в свое скорошно интервю за британското издание на Good Housekeeping майката на Пипа и Кейт - Карол Мидълтън, потвърди, че иска да прекарва все повече време с внуците си. "Искам да тичам по хълмовете, да се катеря по дърветата и да минавам през тунела на детската площадка. Докато мога, ще го правя. Готвя с тях, танцувам, караме велосипеди."

Ние пожелаваме още много семейно щастие на Пипа и Джеймс! Честито!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA