Пипа Мидълтън стана майка за трети път

След първородния Артър и малката Грейс, двойката посреща поредното щастие в живота си. Честито!

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс станаха родители за трети път!

Източници на People потвърждават, че сестрата на Кейт Мидълтън е дала живот на малко момиченце, но към момента не разкриват никакви допълнителни подробности.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ МИДЪЛТЪН И ПРИНЦ ДЖОРДЖ БЯХА ЗВЕЗДИТЕ НА УИМБЪЛДЪН

кейт мидълтън

Двойката вече споделя отговорностите за тригодишния си син Артър, който се появи на бял свят през октомври 2018 г., както и за Грейс, която се роди през март миналата година.

Съобщава се, че Пипа е родила и третото дете в крилото Линдо на болницата "Свети Мери", точно където херцогът и херцогинята на Кеймбридж приветстваха тримата си наследници.

кейт мидълтън

Двамата с Матюс си казват заветното "да" на пищна церемония през май 2017 г., която принц Уилям, принц Хари и принцеса Беатрис удостоиха с присъствието си.

А в свое скорошно интервю за британското издание на Good Housekeeping майката на Пипа и Кейт - Карол Мидълтън, потвърди, че иска да прекарва все повече време с внуците си. "Искам да тичам по хълмовете, да се катеря по дърветата и да минавам през тунела на детската площадка. Докато мога, ще го правя. Готвя с тях, танцувам, караме велосипеди."

Ние пожелаваме още много семейно щастие на Пипа и Джеймс! Честито!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA