Селена Гомес е детегледачката на Джесика Симпсън

Най-голямата дъщеря на певицата не е имала никак обикновен придружител за първия си голям концерт.

Ако смятате, че вашата детегледачка е страхотна, децата на Джесика Симпсън със сигурност ще спечелят облога за по-готина такава.

Наскоро певицата засне видео, разказвайки как 10-годишната ѝ дъщеря Максуел Дрю, за която споделя грижите със съпруга си Ерик Джонсън, е отишла на първия си концерт в живота с не кого да е, а със самата Селена Гомес.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СЕ СРАМУВА ОТ ТОЗИ МОМЕНТ В КАРИЕРАТА СИ

фгхйк

Джесика сподели още и за връзката, която тя и децата ѝ имат с музиката.

"Обичат да идват в студиото, когато пея. Започнах да го правя, когато бях бременна с Бърди... Включвам ги", размишлява тя, преди да уточни, че изпитва смесени чувства относно факта, че най-голямата ѝ дъщеря отива на първия си концерт без нея.

бн

"Бях тъжна, когато Максуел трябваше да отиде на първия си концерт... на Оливия Родриго", разкрива изпълнителката на "I Wanna Love You Forever". "Селена Гомес беше нейна детегледачка, така че отидоха заедно. Тя намери наистина добър приятел в лицето на Селена. Винаги съм мислела, че първият ѝ концерт ще бъде с мен, но тя е на 10 години и трябва да гледа шоу на живо. Така че благодаря на Оливия Родриго за това шоу. И благодаря на Селена, че беше страхотна детегледачка", каза тя накрая.

Джесика разкри и как намира баланса като майка на три деца - освен Максуел Дрю, в живота ѝ са по-малката ѝ дъщеря Бърди Мей и сина ѝ Ейс Кнут.

"Максуел обича животните и иска да имаме линия от домашни любимци... Тя е страхотна в рисуването, подбира цветни палитри и рисува. Нереална е в TikTok, сякаш може да редактира по-добре от повечето потребители - чак е шокиращо. Така че винаги отивам при Максуел за съвет и чувствам, че е много по-модерна от мен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA