Селена Гомес се срамува от този момент в кариерата си

"Трябваше да преживея тези чувства, защото осъзнах, че е свързано с нещо по-дълбоко."

Дори да не следите внимателно професионалния път на Селена Гомес, със сигурност сте забелязали трансформацията ѝ от Disney сензация в световна суперзвезда.

Въпреки че знае какво е усещането да си под светлината на прожекторите още от дете, изпълнителката на "Kinda Crazy" участва в нов roundtable на The Hollywood Reporter заедно с Трейли Елис Рос, Ейми Шумър, Моли Шанън, Куинта Брънсън и Бриджит Евърет, и разкри, че хорското мнение почти винаги те спира.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СЕ СПРАВИ СТРАХОТНО СЪС SATURDAY NIGHT LIVE

"Селена, която беше сексуализирана на толкова млада възраст, отхвърли това и наистина намери своя собствен стил и собствено присъствие", коментира Шуимър по време на разговора, който се случва през май, но вижда бял свят преди броени дни. "Знам, че системата те кара да се чувстваш така. Особено когато получаваш положителна обратна връзка и хората са привлечени от теб. Не отнема много време, преди да отидеш във въпросната посока."

Гомес се съгласи, че целият процес е наистина "несправедлив", след което си спомни конкретно преживяване, оставило я с усещането, че е забравила себе си.

"Снимах обложката на албума и наистина се срамувах след това", разказва Селена. "Трябваше да преживея тези чувства, защото осъзнах, че е свързано с нещо по-дълбоко. Това беше избор, който не бях супер щастлива, че направих, но мисля, че съм дала всичко от себе си, опитвайки се да бъда себе си."

Звездата от "Only Murders in the Building" не конкретизира с подробности, но ние припомняме, че позира гола за обложката на втория си самостоятелен студиен албум "Revival" през 2016-а.

"Не съм прекалено сексуален човек. Понякога обичам да се чувствам секси, но това не означава, че е за някой друг. Може да бъде за мен", допълва тя. Ще трябва да се съгласим.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA