Селена Гомес се справи страхотно със Saturday Night Live

Нямате нужда от поводи да я обожавате, но току-що получихте още един.

Може да се каже, че Селена Гомес е пробвала всичко. И само няколко дни, след като пусна на пазара собствена линия кухненски принадлежности, тя направи онова, което не беше - води Saturday Night Live.

29-годишната суперзвезда откри емблематичното комедийно предаване с монолог, в който директно коментира личния си живот и случващото се в него.

"Една от причините, поради които съм много щастлива да бъда водеща, е фактът, че съм необвързана", казва Гомес. "Чух, че SNL е страхотно място за намиране на романтика." Отбелязвайки как звезди като Ема Стоун и Скарлет Йохансон се срещнаха със своите любими именно благодарение на предаването, тя използва момента да отбележи, че SNL "събра" също Machine Gun Kelly и Пийт Дейвидсън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 29 (СТРАШНО СЛАДКИ) ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ СЕЛЕНА ГОМЕС

Изпълнителката на "Slow Down" потвърди, че не се интересува от приложения за запознанства и просто иска да покаже на "вселената, че проявявам любов. Търся моята сродна душа."

След това разкри още, че е помолила една от "най-старите си приятелки" за съвет - Майли Сайръс. "Просто бъди себе си и се забавлявай", както чуваме с типичния за другата икона тон.

Напред в епизода Гомес участва в редица скечове, заедно с актьорския състав на предаването в лицето на Кайл Муни, Джеймс Остин Джонсън и Пънки Джонсън, а за един от тях се присъединява и нейният екранен партньор от "Only Murders in the Building" - Стив Мартин.

Въпреки че това е първият път на Селена като домакин, тя взема участие в шоуто през 2016 г., когато изпълнява "Good for You", "Same Old Love" и "Hands to Myself" от албума "Revival".

Честно казано, не сме изненадани по никакъв начин, защото всеобщата любимка никога не е крила чувството си за хумор. А ние приемаме всеки повод за демонстрирането му като добре дошъл. Как да не я обожаваш?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA