"Only Murders in the Building" се завръща със сезон 2

Голямата премиера е на 28 юни, а тук е всичко, което знаем до този момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2022

В случай че не сте гледали първия сезон на "Only Murders in the Building", моля, поправете грешката и се върнете отново.

Буквално броени дни след приключването на 10-те епизода в края на миналото лято, екипът на Hulu потвърди, че Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин ще се завърнат с втори сезон още в рамките на 2022 г.

Тогава сценаристите на шоуто коментираха, че вече обмислят "цялостната дъга на сезона", а създателят на сериала - Джон Хофман каза повече: "Всички в нашата невероятна сграда работиха с такава любов в тези необикновени времена. Успяхме да създадем първи сезон, който отговаря на нашия легендарен актьорски състав и на нашия любим Ню Йорк. Да почувстваме, че сме се свързали с нашата публика и вече сме постигнали целта, а и че имаме шанса да продължим, твърде вълнуващо е за думи."

Снимките за продължението започнаха през декември м.г., но вече сме почти готови за голямата премиера. А тя няма да се бави изобщо.

След умело позициониран мистериозен пост, разгадан от верните фенове, екипът на стрийминг платформата пусна кратко видео, в което Селена обяви, че денят е 28 юни.

Разбира се, придружено от официален 30-секунден тийзър.

В главния актьорски състав този път ще видим Кара Делевин, която ще влезе в образа на Алис - "изтънчен човек от света на изкуството, който се забърква в мистерията". В свое скорошно интервю супермоделът обясни, че тази роля "определено е най-различна от всички", в които се е превъплащавала до този момент, но опитът с Мартин Шорт и Стив Мартин е бил незаменим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

Самият Стив Мартин пусна пост в Twitter, от който разбрахме, че Андреа Мартин от "Моята голяма луда гръцка сватба" и Зоуи Колети от "Ани" също ще заживеят в Аркония. Майкъл Рапапорт пък ще съживи опита си като полицай на екран (от времето, когато беше гадже на Фийби в "Приятели", преди да застреля онази птица) и ще участва в разследването на убийството на Бъни.

Мартин Шорт пък потвърди, че към каста се присъединяват Ейми Шумър и Шърли Маклейн, но за техните персонажи все още няма никаква информация.

Наскоро Селена сподели пред Variety, че се вълнува отново да влезе в обувките на Мейбъл. "Готино е, защото лично аз се промених между сезон 1 и сезон 2. Знам, че е малко време, но някак се пренесох в живота на Мейбъл. Ако не друго, тя има повече изтънченост. Стилът ѝ става по-добър, тя е супер готина. А и си подстригах косата. Това е съвсем ново начало за Мейбъл."

По отношение на сюжетните линии, знаем само, че ще има много "наистина шокиращи" моменти, така че очакваме да се насладим на страхотната им работа от първа ръка. Отново.

Може би е рано да мислим дали думите на Стив Мартин в това видео не загатват и сезон 3, но предполагаме, че има време.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA