Гледахте ли Only Murders in the Building?

Ако не сте, имате цял уикенд на разположение да поправите тази огромна грешка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2021

Още преди да издаде испаноезичното си EP „Revelación" през март, Селена Гомес обяви, че смята да се завърне към малкия екран. Това се случи с гръм и трясък в новия любим сериал „Only Murders in the Building", който ние препоръчваме с две ръце и два крака.

Лимитираната поредица, по идея на Hulu, дебютира в каталога на стрийминг платформата в последния ден от август, а заедно със Селена в главните роли влизат Стив Мартин и Мартин Шорт, които играят съседи със споделена любов към криминалния жанр и заплетените мистерии.

57

На пръв поглед необяснимата им страст се превръща в сбъдната мечта, когато тримата решават да разследват истинско убийство, случило се зад вратите на иконичната сграда Аркония. И докато тримата търсят улики и попадат в полезрението на своенравните си съседи (и споменът за една отровена котка), решават да запишат подкаст в преследване на истината. So 2021.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 16-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

57

Силната комедийна нотка е искрено впечатляваща, но по-вълнуващ за погледа е контрастът между тримата герои. Чарлс (Стив Мартин) е тих, спокоен и може да подразни някого, само в случай че стане дума за отминалите му успехи като актьор. Оливър (Шорт) е забавен, ексцентричен и по-скоро онзи съсед, който бихме се направили, че не виждаме, в секундата преди затварянето на асансьора. Точно там се срещат с Мейбъл (Гомес) и въпреки че обстановката изглежда тежка и задушаваща, впоследствие се оказват доста по-свързани с нея, отколкото можем да очакваме.

57

Сценаристите и кастинг директорите споделят, че са видели изпълнителката на „Lose You To Love Me" като перфектен избор за ролята, защото не е имало съмнение, че тя „ще разгърне шоуто по толкова много начини със своя талант". Затова получава и ангажимента като изпълнителен продуцент, който съчетава безпогрешно с прикриването на годежни пръстени и тайни от миналото. Изненадите буквално не спират до последната минута, а, простете ми, че ще го кажа, но нищо не е такова, каквото изглежда.

Есенната обстановка и красивите нюйоркски пейзажи са бонус. Какъв хубав бонус!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA