Селена Гомес представя първото си испаноезично EP

"Преди няколко години никога не бих се възползвала от тези възможности поради несигурността си или нещата, с които се занимавах психически".

Селена Гомес винаги е демонстрирала явно любовта към мексиканските си корени и сега я заявява публично в първото си EP, в което пее изцяло на испански език. 

28-годишната певица намекна за подобен проект още в началото на 2020 г., когато представи третия си студиен албум Rare. Първият сингъл от "Revelación" обаче се появи през януари тази година, последван от невероятния денс хит "Baila Conmigo", който продължава да бъде силен фаворит в нашия личен плейлист.

"Испанският албум нямаше да се случи, ако просто продължавах с темпото на живота си и всичките други ангажименти", споделя Гомес в ново интервю. "Преди няколко години никога не бих се възползвала от тези възможности поради несигурността си или нещата, с които се занимавах психически. Социалната изолация ми помогна да променя възгледа си и да призная, че щом не може да се случи сега, значи всичко е наред."

И въпреки че продължава да завладява музикалните класации, Селена признава пред американския Vogue, че има намерението да се оттегли от музиката за известно време, след като издаде следващия си албум.

"Трудно е да продължаваш да се занимаваш с музика, когато хората не те приемат сериозно. Имала съм моменти, в които търсела смисъла и съм се питала защо правя всичко това", коментира тя пред модната Библия. "Почувствах, че "Lose You to Love Me" е най-добрата песен, която някога съм пускала, а за някои се още не беше достатъчно. Мисля, че има много хора, които се наслаждават на музиката ми и за това съм толкова благодарна, но мисля, че следващият път ще бъде различно. Искам да опитам един последен път, преди да се оттегля от музиката."

Ние силно се надяваме да не го прави и отиваме да слушаме "Revelación" още сега. Съветваме ви да направите същото. Петък е!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA