Селена Гомес е готова с първия си испаноезичен албум

Вторият сингъл от него "Baila Conmigo" ще бъде факт утре, а голямата премиера - на 12 март.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 януари 2021

По-малко от месец след изненадващата премиера на романтичния сингъл "De Una Vez", Селена Гомес обяви, че е готова с дългоочаквания си испаноезичен албум. Неговото заглавие е Revelación, а голямата му премиера ще се случи на 12 март.

Докато очакваме цялото EP, вторият сингъл от него, озаглавен "Baila Conmigo", в колаборация с Rauw Alegando и Tainy, ще бъде факт още утре, 29 януари, когато стартират и предварителните поръчки на албума.

"Гордея се страшно много с моя латино произход. Чувствах се силна да пея отново на испански, "De Una Vez "е толкова красив любовен химн", споделя тя в скорошно интервю. "Искрено чувствах, че искам това да се случи."

"На фона на цялото разделение в света, има нещо в латино музиката, което просто кара хората да усещат нещата. Осъзнах, че не бъркам нищо в произношението. Трябва да бъде точно и с уважение, най-вече за публиката, към която го насочвам", разкрива още тя броени часове след пускането на сингъла.

Любопитни Twitter потребители забелязаха плакати за "De Una Vez" и "Baila Conmigo" на различни локации в Мексико, подхранвайки спекулациите, че бившата Disney звезда ще изненада с нови проекти на испански, за които всъщност споменава още през 2011 година. Ако EP-то е толкова добро, колкото и последния студиен албум в лицето на Rare, откровено нямаме търпение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA