Селена Гомес изненада с романтичен сингъл на испански

"De Una Vez" разказва историята на Селена, която не крие, че се гордее от произхода си и дори обмисля цял испаноезичен албум.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2021

Фотография: Erica Hernandez / Selena Gomez, Instagram

Селена Гомес често предизвиква себе си и точно поради тази причина, редовно успява да ни изненада и впечатли. В края на миналата седмица талантливата изпълнителка пусна нова песен на испански език, носеща заглавието "De Una Vez".

Продуциран от Tainy, Albert Hype, Jota Rosa и NEON16, това е нейният втори самостоятелен сингъл на испански след "Un Año Sin Lluvia" от 2010 г. В официалното музикално видео към него пък тя метафорично хроникира своята лична и творческа еволюция, докато размишлява над последните няколко години и любовта, развитието и промените, случили се в тях.

"Това е нещо, което исках да направя от 10 години"

Романтичното видео представя Селена в онази светлина, която наскоро не бяхме виждали, само че този път тя е доста по-силна, готова за бъдещето и, най-вече, себе си. "Страшно много се гордея с латинския си произход", споделя тя в официално изявление. "De Una Vez е толкова красив любовен химн."

И макар това да е нейният втори напълно самостоятелен испаноезичен сингъл, през последните години тя се включи в няколко суперуспешни музикални хита като I Can't Get Enough на Tainy и Benny Blanco, както и в Taki Taki, за който си партнира с Карди Би и Ozuna. "Това е нещо, което исках да направя от 10 години, защото съм горда и просто искрено усещах, че искам да се случи."

"На фона на цялото разделение в света, има нещо в латино музиката, което просто кара хората да усещат нещата", казва още тя, споделяйки, че според лични наблюдения, вокалните ѝ умения на испански всъщност са доста по-добри. "Осъзнах, че не бъркам нищо в произношението. Трябва да бъде точно и с уважение, най-вече за публиката, към която го насочвам", разкрива още тя броени часове след пускането на сингъла.

"Има нещо в латино музиката, което просто кара хората да усещат нещата"

И докато ние сме развълнувани да я видим истински красива (за пореден път!) и емоционална (разбирайте: прекрасна), Селена знае, че всички вече са в очакване на нов студиен проект. "Хубаво е да знам, че Rare се превърна в това, което е. Очевидно ще кажа, че е най-добрият ми албум досега, но това далеч не означава, че няма да се предизвикам за следващия."

Възможно ли е той да бъде по-близко, отколкото сме предполагали? Финалните думи от "De Una Vez" са "Baila Conmigo...", което наведе феновете на мисълта за евентуално второ испаноезично парче. А защо не и албум?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA