Вижте трейлъра за новия сериал на Селена Гомес

Любимата изпълнителка се завръща към малкия екран и е готова да разследва убийства.

Селена Гомес ще направи голямото завръщане към малкия екран на 31 август, когато е премиерата на новия ѝ телевизионен проект "Only Murders in the Building".

Лимитираната поредица по идея на Hulu ще дебютира в каталога на стрийминг платформата в последния ден от месеца, а заедно със Селена, в главните роли влизат Стив Мартин и Мартин Шорт, които играят съседи със споделена любов към криминалния жанр и заплетените мистерии.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СПОДЕЛЯ НАЙ-ВЕЛИКИЯ МОМЕНТ В МУЗИКАЛНАТА СИ КАРИЕРА

Любовта им се превръща в реалност, когато се опитват да разгадаят истинско убийство, случило се в сградата, в която живеят. Не съвсем лесна задача предвид факта, че всеки срещнат по пътя е сигурен заподозрян.

Изпълнителните продуценти споделят, че са видели изпълнителката на Let Me Get Me като перфектен избор за ролята. "Нямаше съмнение. Знаехме, че ще разгърне шоуто по толкова много начини със своя талант."

Съвсем неотдавна стана ясно, че Селена ще вземе участие и в лентата "Spiral", разказваща историята на social media персона, която развива пристрастяване към социалните мрежи до неузнаваема степен.

Трябва да признаем, че има нещо вълнуващо да видим Селена след годините на Disney Channel и "Магьосниците от Уейвърли Плейс". 31 август, чакаме те!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA