Селена Гомес споделя "най-великият" момент в музикалната си кариера

По-уверена от всякога, Селена Гомес признава, че животът ѝ е станал по-хубав в момента, в който е осъзнала, че трябва да промени мисленето си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 ноември 2020

Селена Гомес се чувства добре и иска феновете ѝ да го знаят. Пускайки на пазара новия си студиен албум Rare в началото на годината, певицата определено очарова всички с посоката на музиката си и увереността, която демонстрира.

28-годишната изпълнителка е готова да разкрие още малко подробности за личния и професионалния си живот в ново интервю за The Newsette. Не че не го е правила досега, но определено има какво да ни разкаже.

"Нищо от това, което правя сега, не би произтичало от мисленето, което имах преди. Най-доброто се случва сега. Най-великото нещо в моята музика беше Lose You to Love Mе", признава тя за емоционалното парче, което бе и първият сингъл от нейния трети студиен проект.

"Спомням си, че имах момент, в който не можех да повярвам, защото първият и вторият ден реакциите бяха луди. Усмихвах и разбрах защо си заслужават. Всички тези години на объркване и влюбване и всички тези неща...", казва още Селена.

Любовта ѝ към парчето обаче идва не от факта, че подкрепата на феновете я е настанила в първите места на музикалните чартове, а от факта, че е осъзнала всичко, през което е преминала, за да стигне до изпяването на текста. "Да бъдеш себе си е наистина трудно, но когато го направиш, осъзнаваш, че е истински подарък. Реалист съм, имам дни, в които съм супер щастлива, но и такива, в които не съм."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA