Кой е най-добрият мъж модел в България?

Звездно жури и ексклузивни музикални изпълнения ще запалят сцената на Manhunt България.

13 юли 2022

Тази вечер ще стане ясно кой от 12-те участници ще представи страната ни на конкурса Manhunt International.

Сред кандидатите за престижната титла има представители на различни сфери - професионални спортисти (плуване, волейбол, футбол), звезден фризьор, фитнес инструктор, зъботехник, театрален актьор и обещаващ поет.

Manhunt

Всички те преминаха 5-дневен обучителен лагер, по време на който усъвършенстваха сценичното си поведение и присъствие пред камера. Момчетата се срещнаха и с фотографа на звездите – Теди Грозданов, с който заснеха черно-бяла фотосесия с бижута и часовници от световни брандове.

Победителят от националния финал ще получи рекламни договори с водещи компании, ексклузивен достъп до услуги, бижута, почивка и подаръци от популярни брандове.

Гостите на събитието пък ще могат да се насладят на специален шоу-спектакъл в 4 части, както и на предпремиерното изпълнение на новия сингъл на ISKRATA "Черният път".

Manhunt

Manhunt

Част от звездното жури ще са фитнес модела Биляна Йотовска, топмодела Ивелина Чоева, мaркетинг мениджъра Камелия Аврамова, Мис България 1999 Елена Ангелова, певицата Есил Дюран и др. Джаз и поп фолк примата ще бъде основен гост-изпълнител на афтър партито на победителя и участниците в Manhunt, което предстои на 15 юли.

В продажба онлайн са лимитиран брой билети, средствата от които ще бъдат дарени в полза на фондация "За теб".

Manhunt

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA