Виктор Русинов е победителят в Manhunt Bulgaria 2022

Професионалният плувец ще представи страната ни на Manhunt International през октомври.

Професионалният плувец Виктор Русинов спечели първото място в надпреварата за титлата Manhunt Bulgaria 2022.

Негови подгласници са Бобан Ивановски и Иван Палазов. Бобан следва Инженерен дизайн и се увлича по паркур и катерене, Иван е петкратен републикански шампион по водна топка и студент в специалност Управление на бизнеса и предприемачество.

Manhunt

Претендентите за титлата се представиха пред жури от експерти и популярни личности в четири дефилета, презентирайки популярни модни марки.

Сред популярните личности в журито се откроиха фитнес моделът Биляна Йотовска, основателят на сдружение "За теб" Ивелина Чоева, носителката на титлата "Мис България" Елена Ангелова, телевизионната водеща и маркетинг експерт Тони Рапонска, модният мениджър Виктор Либа и очарователната бивша адреналинка и рекламен специалист Камелия Аврамова.

Manhunt

Manhunt

По време на събитието предпремиерно бе представен новият сингъл на Iskrata "Черният път", а джаз и поп фолк примата Есил Дюран покачи градуса на настоението с разнообразния си репертоар.

Изборът на журито бе обявен от собственика на маркетинг агенция Frida Frenchie и продуцент на събитието – Филип Стоянов, който благодари на всички участници за смелостта да се включат в надпреварата.

Manhunt

Блестящата водеща Габриела Василева-Захариев бе сред първите, които поздравиха Виктор Русинов за титлата. Именно носителката на короната "Мис България" през 2012-а беше неотлъчно до претендентите по време на цялостната им подготовка за гала вечерта.

Победителят от националния финал спечели рекламни договори с лидери в различни сфери, но и ще представи страната ни на световния конкурс Manhunt International на 1 октомври в Манила.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA