Аня Тейлър-Джой каза "да" на Малкълм Макрей

Звездата от "The Queen's Gambit" и музикантът вече са преминали на следващото ниво. Честито!

Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей вече са съпруг и съпруга!

Според източници на Page Six, двамата са си казали заветното "да" на скромна церемония "някъде в САЩ" през уикенда, преди да се наложи звездата от "The Queen's Gambit" отново да отлети за Австралия, където продължават снимките на "Furiosa" - предисторията на "Mad Max: Fury Road".

Новините за брака на Аня и Малкълм изплуват на повърхността само няколко седмици, след като източници на Daily Mail забелязаха актрисата да каца в Сидни с масивен годежен пръстен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ ИЗОБЩО НЕ СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ СЪС СРЕЩИТЕ

Аня Тейлър-Джой

Тейлър-Джой и Макрей започнаха да се срещат в началото на 2021 г., но официалното потвърждение за взаимоотношенията им дойде няколко месеца по-късно. Тогава новото IT момиче на Холивуд го нарече свой "партньор" и разкри, че връзката от разстояние е "трудна", но и "страхотна", защото "така наистина цените времето, което имате. Ежедневните дейности са изпълнени с толкова радост. Обичам да ходя до бензиностанцията с него, да зареждам колата, да вземаме закуска."

В разгара на миналото лято източници, близки до двойката, потвърждават, че те "на практика живеят заедно", а ето че връзката им вече е на следващото ниво. Нека са много, много щастливи!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA