Алиша Кийс продължава грим линията си

Ако питате изпълнителката на "Girl on Fire", тя създава съвсем нов стандарт за красота.

Грим продуктите на Алиша Кийс са толкова естествени, колкото е и самата тя.

Певицата, която сключва първия си договор със звукозаписна компания едва на 15 години, е свикнала с вечното присъствие на камерите около нея. Това засилва цикъла на стрес, прави кожата ѝ чувствителна и Кийс взема решението никога повече да не слага грим върху лицето си.

Затова през 2020 г. стартира Keys Soulcare с крем за лице. Сега, с обновена колекция от "хибриди за цвят на кожата" – включително оцветен балсам за устни, прозрачен гел за вежди и кремообразен руж, Кийс продължава напред.

"Хората обичат да те държат в кутия и никога да не те пускат навън", казва изпълнителката на "Girl on Fire", която избягва коментарите в интернет. "По време на този дълъг път осъзнах, че единственият стандарт за красота е този, който създаваме. Чувството вдъхнови основното име на колекцията: "No Make up, Make You".

"Питах се: "Кой искаш да бъдеш? Искаш ли да бъдеш този човек, който се побърква, когато вземе сина си от училище, или съм просто човек, който преживява живота по различни начини постоянно?", разказва тя за идеята на новите продукти.

Същата гъвкавост е заложена в самите формули. Балсамът за устни, предлаган в пет нюанса, заедно с прозрачна версия, дава възможност за смяна на цвета. По същия начин ружът от слънчогледово и шафраново масло е направен да имитира естественото зачервяване на бузите.

Да изглеждаш естествено е повече от принцип във философията за красота на Алиша. Това е мотото и на нейния албум и от 2021 г. "Keys" с повече песни на пиано. "Понякога искаш да се включиш, а понякога искаш да откажеш и това е твое право", казва тя.

х

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛИША КИЙС И СПОСОБНОСТТА ДА БЪДЕМ ДОБРИ ХОРА

Когато питат Кийс за друг начин на релакс, тя отговаря през смях: "Единственото нещо, което обикновено искам за Деня на майката е около три часа за четене", представяйки си следобед без деца с вана и книга. "Може би подремвам. Поставям себе си на първо място. Този ​​тип релакс искам."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA