Криси Тейгън и Джон Леджънд отново ще стават родители

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на любимата двойка цялото щастие на света. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2022

Криси Тейгън и Джон Леджънд отново ще стават родители!

След като преживяха опустошителната загуба на третото си дете преди почти две години, телевизионната водеща и музикалната легенда са в очакване на четвърти наследник.

"​​Последните няколко години бяха меко казано размазващи от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни", споделя самата Тейгън в официалния си Instagram акаунт под кадър, в който виждаме вече наедрялото ѝ коремче. "1 милиард инжекции по-късно (в крака, както може да видите), имаме още едно дете на път", допълва тя, уточнявайки, че става дума за ин витро оплождане.

Съпругата на Джон Леджънд признава, че откровено се е страхувала от бременността след случилото се с Джак през септември 2020 г.

"При всяка среща си казвах "добре, ако всичко е наред днес, ще го обявя", но след това въздъхвах с облекчение, чувайки ударите на сърцето - реших, че все още съм твърде нервна", разказва тя. "Не мисля, че някога ще си тръгвам от час при доктора с вълнение, вместо с нерви, но засега всичко е перфектно и красиво, и се чувствам изпълнена с надежда. Добре, беше доста трудно да задържа това толкова дълго."

Криси Тейгън

"Никога не избираме имената на нашите бебета до последния възможен момент след раждането им, точно преди да напуснем болницата", казва Криси под черно-белите сърцераздирателни кадри през есента на 2020-а. "По някаква причина бяхме започнали да наричаме това малко момче в корема ми Джак. Така че той винаги ще бъде Джак за нас. Джак работи толкова много, за да бъде част от нашето малко семейство, и ще бъде завинаги."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО ВСЯКА ГОДИНА ДЖОН ЛЕДЖЪНД ПОЛУЧАВА ЕДНАКВИ ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА ОТ КРИСИ ТЕЙГЪН?

"Джак, толкова съжалявам, че първите няколко момента от живота ти бяха посрещнати с толкова много усложнения, че не можахме да ти дадем дома, от който се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме", споделя още Тейгън. "Благодаря на всички, които ни изпращаха положителна енергия, мисли и молитви. Ние чувстваме цялата ви любов и наистина ви ценим."

В месеците след въпросното случване Криси неведнъж коментира ситуацията и разкри, че "със сигурност" се намира в "дупка". "Със сигурност е направена, но и изпълнена с любов. Определено не усещам това пространство напълно празно. Просто се научаваш как да се справиш с това. Добре сме, но си позволяваме да имаме своите лоши дни."

Ние им пожелаваме цялото щастие на света! Заслужават го!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA