Джесика Частейн има няколко правила за гладка и блестяща кожа

Спазвайки ги стриктно, и ние бихме могли да се докоснем до перфектното звездно излъчване.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 август 2022

Когато най-редовно си под светлината на прожекторите, със сигурност е трудно да запазиш баланса в себе си. Трудно, но ако питате Джесика Частейн - не и невъзможно.

Носителката на "Оскар" спазва няколко beauty правила за гладка, порцеланова кожа, поддържано лице, тяло и ослепителна усмивка. Правила, които ще откриете в редовете по-долу. Правила, за които сте се сещали, но по една или друга причина редовно отбягвате.

vgbhj

МНОГО ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

Джесика започва деня си с микс от различни сокове, а след това пие много вода и зелен чай. Твърди, че точно те допринасят за перфектния тен и здравия вид на кожата ѝ. Да не забравяме, че е веган от години, съответно консумацията на плодове и зеленчуци е значително по-голяма от тази при нас.

ЙОГА

Занимава се редовно с йога. Предпочита да го прави на открито, край на брега на Атлантическия океан, защото така кожата има възможност да диша. Няма как магически да се пренесем там, но балконът ще свърши работа.

SPF

Кожата на Частейн е чувствителна, затова тя никога не излиза без слънцезащитен крем. Съветва дамите задължително да използват продукти с UV защита, за да избегнат ранната поява на бръчки. "Най-лесно е да носите в чантата си пудра с фактор 20 или дори 50, ако сте с по-светла кожа като мен", споделя звездата от "The Eyes of Tammy Faye".

fghj

ЕКСПЕРИМЕНТИ

Джесика казва, че никога не е променяла цвета на косата си, просто е експериментирала с оттенъка. Обожава класическите прически – женствени къдрици или вдигната нагоре коса. Важното, според нея, e винаги да внасяте нещо различно и ново във външния си вид.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕСИКА ЧАСТЕЙН ОБЯСНИ ЦЕЛУВКАТА ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

dfghj

"ИЗСЛЕДВАНЕ" НА ХОРАТА

"Винаги съм знаела, че искам да бъда актриса, но моят опит ме накара да осъзная, че желанието ми няма нищо общо с известността или с печеленето на пари. Интересувах се от изследването на човешката душа, от нейната сложност. Работех, за да придобия разбиране за живота и за себе си", разкрива самата Джесика в свое интервю от близкото минало.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВАШЕТО ПЕРФЕКТНО (РАЗБИРАЙТЕ: НЕПЕРФЕКТНО) ТЯЛО

Нейното мнение е, че "ако не се възползвате напълно от всеки момент и не обичате всеки момент и всеки човек, с когото сте, животът ще свърши, преди да разберете."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA