Зоуи Кравиц е наистина благодарна за Чанинг Тейтъм

Звездата от "Големите малки лъжи" разкрива, че "Pussy Island" е довел романтиката в живота ѝ.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 август 2022

Зоуи Кравиц продължава да е силно "привлечена" от Чанинг Тейтъм и разкрива, че режисьорският ѝ дебют е причината да са заедно.

Появявайки се на корицата на септемврийския брой на списание WSJ, звездата от "Големите малки лъжи" разсъждава върху случващото се както в професионален, така и в личен план.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ И ЗОУИ КРАВИЦ?

fvghj

"Когато работиш с хора, заедно се намирате в много свещено пространство, което често отваря други канали, защото някак споделяш всичко от себе си", коментира тя пред изданието, уточнявайки, че е "наистина благодарна" за 9 години по-големия от нея Тейтъм.

"Този филм го доведе в живота ми, за да станем двойка", казва тя за първия си проект зад камера "Pussy Island".

Кравиц, която само преди няколко месеца заслепи големия екран с представянето си в "Батман", разкрива, че за главната роля е искала "някой, който не е играл мрачен герой преди, защото мисля, че е вълнуващо да гледаш в подобен образ съседското момче, добрият човек, любовният герой."

"Чувствах, преди да го познавам, че той е феминист и не се страхува да изследва тази тъмнина, защото знае, че не е само на повърхността", коментира неговата нова любима. "Ето защо бях привлечена и настоявах да се срещнем. Оказах се права."

сдфгх

Кравиц и Тейтъм започнаха да предизвикват слухове за потенциалните си взаимоотношения, след като стана ясно, че той ще е звездата във филма на Зоуи. Бившият съпруг на Джена Дюън ще изиграе Слейтър - филантроп и технологичен магнат, който отвежда сервитьорката Фрида (в ролята е Наоми Аки) на своя мистериозен частен остров.

Зоуи е и съавтор на сценария, като дори признава, че Чанинг е бил не само нейният "първи избор", но и човекът, за когото е мислила, докато го е писала преди пет години.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОУИ КРАВИЦ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА РАБОТИ С ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ

фгхй

"Не познавах Зоуи, преди да я срещна", казва самият Тейтъм, чиято компания Free Association ще копродуцира проекта. "Когато се срещнахме за първи път, филмът беше доста по-различен от формата си сега, но темите бяха същите. Всички промени, през които премина, бяха доста пънк рок, ако трябва да бъда честен."

След толкова обещаващи уточнения за продукцията, логично е да очакваме нейната премиера, но официална дата все още липсва.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA